Μίλαν: Ίσακσεν ο... αντι-Τσουκουέζε

Η Μίλαν είναι αναγκασμένη να αξιολογήσει άλλες επιλογές, επειδή η επιδίωξή της για την απόκτηση του Σάμουελ Τσουκουέζε έχει κολλήσει, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Μίλαν: Ίσακσεν ο... αντι-Τσουκουέζε

Το Calciomercato.com επιβεβαιώνει ότι ο Σάμουελ Τσουκουέζε είναι το όνομα στην κορυφή της λίστας των επιθυμιών για τον ρόλο του δεξιού εξτρέμ, αλλά προς το παρόν η τιμή των 35 εκατομμυρίων ευρώ που ζητά η Βιγιαρεάλ θεωρείται πολύ υψηλή από την Μίλαν για έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2024.

Ως εκ τούτου, η Μίλαν ακολουθεί εναλλακτικούς δρόμους και ένας από αυτούς οδηγεί στον Γκούσταβ Ίσακσεν, ο οποίος σκόραρε δύο φορές εναντίον της Λάτσιο στο Europa League την περασμένη σεζόν και σημείωσε 22 γκολ (συν εννέα ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Δανός έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 με τη Μίτζιλαντ, αλλά οι «ροσονέρι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί της με βάση ένα ποσό μεταγραφής γύρω στα 10 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η διαπραγμάτευση δεν έχει κλείσει ακόμα, καθαρά λόγω του γεγονότος ότι η Μίλαν θέλει ακόμα να περιμένει να δει αν θα μπορέσει να κάνει κάποια πρόοδο στις συζητήσεις με τον Τσουκουέζε.