Μπεϊτάρ: Φιλική νίκη (2-1) επί του ΑΠΟΕΛ ενόψει ΠΑΟΚ (highlights)

Η Μπεϊτάρ νίκησε 2-1 τον ΑΠΟΕΛ σε φιλικό προετοιμασίας, πριν τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Μπεϊτάρ: Φιλική νίκη (2-1) επί του ΑΠΟΕΛ ενόψει ΠΑΟΚ (highlights)

Η Μπεϊτάρ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει και των αγώνων της με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο σύλλογος του Ισραήλ επιβλήθηκε 2-1 του ΑΠΟΕΛ σε φιλικό παιχνίδι στη Βουλγαρία, ενώ την προσεχή Τετάρτη (12/7) έχει προγραμματίσει νέο αγώνα, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Η Μπεϊτάρ άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ μόλις στο όγδοο λεπτό της συνάντησης με το τέρμα που σημείωσε ο Γιαρντέν Σούα, αλλά η κυπριακή ομάδα έφτασε στην ισοφάριση στο 36’ με τον Γιώργο Εφραίμ (1-1). Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (43’) ο Ανδρέας Χριστοδούλου απέκρουσε πέναλτι του Σούα, αλλά στο 80’ οι Ισραηλινοί διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Άντι Γιόνα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Σημειώνεται ότι η Μπεϊτάρ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στις 27 του μηνός, ενώ ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 3 Αυγούστου.