Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέλος και επίσημα ο Νταβίντ Ντε Χέα

Ο Νταβίντ Ντε Χέα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 12 χρόνια καριέρας στον αγγλικό σύλλογο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέλος και επίσημα ο Νταβίντ Ντε Χέα

Παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί και επίσημα πλέον ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο 32χρονος Ισπανός τερματοφύλακας έμενε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και παρότι αρχικά είχε έρθει σε συμφωνία με το σύλλογο για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, τελικά οι «κόκκινοι διάβολοι» απέσυραν την προσφορά τους την τελευταία στιγμή και του πρότειναν νέο συμβόλαιο με πολύ χαμηλότερες απολαβές.

Ο ίδιος δεν δέχτηκε και η Γιουνάιτεντ επικεντρώθηκε στην προσπάθειά της να πάρει τον Αντρέ Ονάνα από την Ίντερ. Έτσι, πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα το τέλος του Ισπανού γκολκίπερ από το σύλλογο.

Η Γιουνάιτεντ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ ο ίδιος σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε:

«Ήθελα απλώς να στείλω αυτό το αποχαιρετιστήριο μήνυμα σε όλους τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα ήθελα να εκφράσω την ακλόνητη ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μου για την αγάπη των τελευταίων 12 ετών. Έχουμε πετύχει πολλά από τότε που ο αγαπητός μου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με έφερε σε αυτόν τον σύλλογο. Ήμουν απίστευτα περήφανος κάθε φορά που φόραγα αυτή τη φανέλα, για να ηγηθώ της ομάδας, να εκπροσωπήσω αυτόν τον σύλλογο, τον μεγαλύτερο στον κόσμο και ήταν μια τιμή που μόνο σε λίγους τυχερούς ποδοσφαιριστές τυχαίνει.

Ήταν μια αξέχαστη και επιτυχημένη περίοδος από τότε που ήρθα εδώ. Δεν πίστευα ότι φεύγοντας από τη Μαδρίτη ως νεαρό αγόρι θα καταφέρναμε όλα αυτά μαζί. Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβω μια νέα πρόκληση, να πιέσω τον εαυτό μου ξανά σε νέο περιβάλλον. Το Μάντσεστερ θα είναι πάντα στην καρδιά μου, το Μάντσεστερ με έχει διαμορφώσει και δεν θα με αφήσει ποτέ».