Ενδιαφέρον της Γιουβέντους για Μαυροπάνο

Στην μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους φαίνεται πως βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Gazzeta dello Sport».

Ενδιαφέρον της Γιουβέντους για Μαυροπάνο

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του στην Bundesliga να κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Gazzeta dello Sport», ο διεθνής Έλληνας στόπερ βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Γιουβέντους.

Πιο αναλυτικά, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως ο νέος τεχνικός διευθυντής της «γηραιάς κυρίας», Κριστιάνο Τζουντόλι, ενδέχεται να κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον Μαυροπάνο από την Στουγκάρδη:

«Στην Γιουβέντους έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους για ένα αμυντικό. Ο Τζουντόλι σκέφτεται και την περίπτωση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, του 25χρονου αμυντικού της Στουτγκάρδης. Το συμβόλαιό του Έλληνα πρώην άσου της Άρσεναλ ολοκληρώνεται το 2025 και μπορεί να φύγει από την Bundesliga για περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ», λέει μεταξύ άλλων το… επίμαχο δημοσίευμα.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός μέτρησε 34 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ με τη φανέλα της Στουτγκάρδης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.