Μέσι: Στις 16 Ιουλίου η παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι στο MLS έχει αρχίσει και η παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι θα λάβει χώρα στις 16 Ιουλίου.

Μέσι: Στις 16 Ιουλίου η παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι ολοκληρώνει πλέον την περίοδο των διακοπών του μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την περιπέτειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

Η άφιξη του Μέσι στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα θα γίνει την Τρίτη 11 Ιουλίου, την ίδια μέρα που θα υπογράψει και τα υπόλοιπα μέρη του συμβολαίου του με την Ίντερ Μαϊάμι.

Μόλις υπογραφούν και σφραγιστούν όλα μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη, η πολυαναμενόμενη μετακίνηση του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στους "The Herons" θα ανακοινωθεί επίσημα και θα παρουσιαστεί στο κοινό, κάτι που αναμφίβολα θα είναι ένα τεράστιο γεγονός για όλους τους εμπλεκόμενους.

Όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, η παρουσίαση του Μέσι έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 16 Ιουλίου, την ίδια ημέρα κατά την οποία πιστεύεται ότι θα παρουσιαστούν μαζί με τον Αργεντινό και ο Σέρχιο Μπούσκετς και ο Ζόρντι Άλμπα, λίγο πριν από τον αγώνα της ομάδας με την Κρουζ Αζούλ για το Leagues Cup.

Η Ίντερ Μαϊάμι μάλιστα θα διοργανώσει μια ανοιχτή προπόνηση την Δευτέρα 17 Ιουλίου, η οποία θα είναι η πρώτη φορά που οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να δουν τα τρία νέα αστέρια, Μέσι, Μπούσκετς και Άλμπα, από κοντά και με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι .

Η νότια Φλόριντα ετοιμάζεται για μία από τις πιο σημαντικές εβδομάδες της πρόσφατης ιστορίας της, δεδομένου ότι τόσο η παρουσίαση του παίκτη όσο και στη συνέχεια το ντεμπούτο που ακολούθησε κόντρα στην Κρουζ Αζούλ έχουν απασχολήσει ολόκληρη την πολιτεία και τη χώρα, αλλά και ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο. Ο Μέσι έχει ήδη πολλές τοιχογραφίες σε όλη την πόλη, αναδεικνύοντας τη χαρά που έχει φέρει στους ανθρώπους, ενώ δεν έχει κλωτσήσει ακόμη την μπάλα.