Kατά της πρόσληψης Aντσελότι στην «σελεσάο» ο Βραζιλιάνος Πρόεδρος Λούλα!

Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Λούλα εμφανίστηκε αντίθετος με την πρόσληψη του Κάρολ Αντσελότι ως εκλέκτορα της «σελεσάο» από την επόμενη χρονιά!

Kατά της πρόσληψης Aντσελότι στην «σελεσάο» ο Βραζιλιάνος Πρόεδρος Λούλα!

Δεν έγινε ομόθυμα δεκτή η απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας να επιλέξει τον Κάρλο Αντσελότι ως νέο εκλέκτορα της «Σελεσάο» από το 2024.

Για την ακρίβεια ο πρόεδρος της χώρας, Λουίζ Iνάσιο Λούλα ντα Σίλβα, εξέφρασε τις ενστάσεις του για τον Ιταλό αφού εκτός από πρώτος πολίτης είναι κι ο πρώτος ...φίλαθλος της χώρας!

Η απουσία εμπειρίας στη διαχείριση αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων επισημάνθηκε από τον Βραζιλιάνο πρόεδρο που προφανώς προτιμήσουμε τεχνικό από τη «χώρα του καφέ»

«Ο Αντσελότι δεν έχει προπονήσει ποτέ την Ιταλία. Γιατί δεν λύνει το πρόβλημα της Ιταλίας που δεν έπαιξε ούτε στο τελευταίο Μουντιάλ;», αναρωτήθηκε με νόημα ο Λούλα, ο οποίος πάντως μπορεί να αισθάνεται ήσυχος για τους επόμενους 12 μήνες, αφού στον πάγκο της Βραζιλίας θα κάθεται ο Φερνάντο Ντίνις ως υπηρεσιακός.

Υπενθυμίζεται ότι την επόμενη χρονιά όταν και θα λήξει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Mαδρίτης ο «Καρλέτο» αναλαμβάνει τα «καναρίνια»