Γκαλτιέ: «Καλή τύχη στον Λουίς Ενρίκε»

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ ευχαρίστησε την Παρί Σεν Ζερμέν και έστειλε τις ευχές του στον Λουίς Ενρίκε που τον διαδέχεται στον πάγκο των Παριζιάνων.

Γκαλτιέ: «Καλή τύχη στον Λουίς Ενρίκε»

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ έλυσε τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν και αποχώρησε από τους πρωταθλητές Γαλλίας, με τον Λουίς Ενρίκε να τον διαδέχεται στον πάγκο.

Ο Γάλλος προπονητής ευχαρίστησε το σύλλογο για τη μεταξύ τους συνεργασία και έστειλε τις ευχές του στον Ισπανό που τον αντικατέστησε.

«Σε μια εποχή που γύρισε μια νέα σελίδα για την Παρί, ήθελα να πω ένα "ευχαριστώ" στο τέλος αυτής της έντονης σεζόν. Ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα τους παίκτες "μου", που ήταν υπέροχοι και κράτησαν την υπόσχεσή τους να πάρουν αυτόν τον ιστορικό ενδέκατο τίτλο.

Ευχαριστώ την αθλητική διοίκηση και το τεχνικό μου τιμ για την υποστήριξή τους. Ευχαριστώ την ομάδα πίσω από την ομάδα (επιχείρηση και οργάνωση), τόσο απαραίτητη και αφοσιωμένη. Ευχαριστώ το ιατρικό τμήμα, τόσο πολύτιμο. Και πάνω από όλα, ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, για τη μόνιμη αμέριστη υποστήριξή του, ειδικά στις πιο δύσκολες στιγμές.

Εύχομαι ειλικρινά στην Παρί μια έντονη σεζόν και καλή τύχη στον Λουίς Ενρίκε», σημείωσε σχετικά.