Παρί Σεν Ζερμέν: Την Τετάρτη (5/7) ανακοινώνεται ο Λουίς Ενρίκε

Θέμα χρόνου αποτελεί η λύση της συνεργασίας της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κριστόφ Γκαλτιέ. Αύριο (5/7) η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Λουίς Ενρίκε.

Παρί Σεν Ζερμέν: Την Τετάρτη (5/7) ανακοινώνεται ο Λουίς Ενρίκε

Εξελίξεις και μάλιστα άμεσα αναμένονται στην Παρί Σεν Ζερμέν, όσον αφορά τη θέση του προπονητή στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο, καθώς δεν δικαίωσε τις προσδοκίες στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο της ομάδας, ενώ στην πρωτεύουσα της χώρας βρίσκεται ήδη ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος θα τον διαδεχτεί και θα επιδιώξει τη νέα σεζόν να δείξει στην ομάδα τον δρόμο των επιτυχιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Παρί έχει προγραμματίσει για αύριο (5/7) συνέντευξη Τύπου στο νέο της προπονητικό της κέντρο, κατά την οποία θα ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λουίς Ενρίκε, ενώ θα παρουσιάσει και τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα.

Όσον αφορά τον Γκαλτιέ, μετά τη συμφωνία του με την Παρί για το ποσό της αποζημίωσής του, εκτιμάται πλέον ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα γνωστοποιηθεί και επίσημα το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.