Η προτεραιότητα του Σκάρπα

Ο Γκουστάβο Σκάρπα θα αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ η Μπεσίκτας φέρεται να έχει κάνει ήδη πρόταση στο αγγλικό κλαμπ.

Η προτεραιότητα του Σκάρπα

Η περιπέτεια του Γκουστάβο Σκάρπα στην Premier League δεν εξελίχθηκε όπως την περίμενε ο ίδιος και φυσικά η Νότιγχαμ Φόρεστ που προχώρησε στην απόκτηση του από την Παλμέιρας.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ποδοσφαίρου της χώρας και τώρα το σίγουρο είναι πως θα αποχωρήσει από το κλαμπ. Δεν πρόκειται να βρει χώρο στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο κι έτσι αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για τον 29χρονο άσο υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τη Μπεσίκτας, η οποία φέρεται να έχει κάνει και επίσημη πρόταση στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Σε πρώτη φάση οι Άγγλοι έχουν απορρίψει την πρόταση των Τούρκων, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να επανέλθουν.

Ενδιαφέρον για τον Σκάρπα υπάρχει και από την πατρίδα του. Η πρώην ομάδα του, η Παλμέιρας παρακολουθεί τις εξελίξεις, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Φλουμινένσε με την οποία έχει αγωνιστεί ο Βραζιλιάνος άσος.

Ο ίδιος, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει στις προτεραιότητες του την επιστροφή στην πατρίδα του. Εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να κυνηγήσει το όνειρο του να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και σε πρώτη φάση ψάχνεται για ομάδα στην Γηραιά Ήπειρο.