Επέστρεψε στην Οσέρ ο Σισέ

Την πρόσληψη του Τζιμπρίλ Σισέ ανακοίνωσε η Οσέρ με τον πρώην επιθετικό της γαλλικής ομάδας να αναλαμβάνει προπονητής των επιθετικών.

Επέστρεψε στην Οσέρ ο Σισέ

Στην Οσέρ επέστρεψε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα ο Γάλλος θα αναλάβει έναν ρόλο γνώριμο σε αυτόν.

Ο Σισέ θα είναι ο προπονητής επιθετικών τόσο της πρώτης ομάδας όσο και της δεύτερης ομάδας της Οσέρ. Πρόκειται για μία αρμοδιότητα που έχει αρχίσει να εισάγεται σιγά-σιγά στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Οσέρ αναφέρει:

«Ξαναγύρισε! 19 χρόνια μετά την αποχώρησή του για να παίξει στη θρυλική Λίβερπουλ, ο Τζιμπρίλ Σισέ επιστρέφει σπίτι του. Ο πρώτος σκόρερ της Ligue 1 το 2002 και το 2004 θα επεμβαίνει κάθε εβδομάδα στους επιθετικούς μας, σε στενή συνεργασία με τον Κριστόφ Πελισιέ και το τεχνικό του επιτελείο.

Ο πρώην σέντερ φορ (90 γκολ σε 169 αγώνες στην AJA), που θα ξεκινήσει την προπόνησή του για να γίνει προπονητής, θα δώσει επίσης πολύτιμες συμβουλές και θα μοιραστεί την εμπειρία του με τους νεαρούς επιθετικούς της δεύτερης ομάδας. Επιστροφή σε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει για έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που αναδείχθηκαν από την Οσέρ.

Καλώς ήρθες πίσω στο σπίτι σου Τζιμπρίλ!»