«Ο Γκβάρντιολ θα καταλήξει στα χέρια του Γκουαρδιόλα» λέει ο τεχνικός διευθυντής της Λειψίας!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Λειψίας προεξόφλησε, κατ' ουσίαν, τη μεταγραφή του Γιόσκο Γκβάρντιολ στη Μάντσεστερ Σίτι ως ο ακριβότερος αμυντικός στα χρονικά!

 

«Ο Γκβάρντιολ θα καταλήξει στα χέρια του Γκουαρδιόλα» λέει ο τεχνικός διευθυντής της Λειψίας!

Παρότι η Λειψία έχει ήδη χάσει τους Κρίστοφερ Ενκουνκού (Tσέλσι) και Ντόμινικ Σόμποσλαϊ (Λίβερπουλ),φαίνεται πως συμβιβάζεται με την ιδέα πως χάνει έναν ακόμη βασικό της παίκτη που πάει προς αγγλική ομάδα.

Τον Γιόσκο Γκβάρντιολ που είναι προ των πυλών της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» εδώ και καιρό διαπραγματεύονται με τη γερμανική για την απόκτηση του Κροάτη, διεθνή σέντερ μπακ έχοντας συμφωνήσει με τον ίδιο τον παίκτη.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Μαξ Έμπερλ, επιβεβαίωσε στην ουσία ότι ο Κροάτης θα γίνει κάτοικος Μάντσεστερ, ενώ τόνισε και το ποσό στο οποίο πιθανότατα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

«Ο Γκβάρντιολ και οι ατζέντες του μας γνωστοποίησαν την επιθυμία τους να τελειώσει η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία. Πρόκειται για κίνηση που τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων ευρώ, θα υπάρχουν και bonus. Ο Γιόσκο θα καταλήξει στα χέρια του Πεπ Γκουαρδιόλα και θα γίνει ο πιο ακριβός αμυντικός της ιστορίας», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γερμανός.