H αντίδραση του Μέσι στην ανακοίνωση του κολλητού του φίλου Φάμπρεγκας ότι αποχωρεί από τη δράση

Ο Λιονέλ Mέσι, μέσω Instagram, εξήρε την ποδοσφαιρική διαδρομή του επιστήθιου φίλου του, Σεσκ Φάμπρεγκας, που ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, ενώ του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προπονητική του σταδιοδρομία.

H αντίδραση του Μέσι στην ανακοίνωση του κολλητού του φίλου Φάμπρεγκας ότι αποχωρεί από τη δράση

Ο Σεσκ Φάμπρεγας κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ανακοινώνοντας ότι θα μείνει στο ποδόσφαιρο ασχολούμενος με την προπονητική κι ο Λιονέλ Μέσι δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορος στην εξέλιξη αυτή στη ζωή ενός από τους πλέον επιστήθιους φίλους του.

Έτσι έγραψε για τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα (σε τμήματα υποδομής και πρώτη ομάδα) και πρώην άσο των Άρσεναλ, Tσέλσι και Μονακό, στον προσωπικό λογαριασμό του, στο Instagram, ότι η σχέση τους παραμένει αδιατάρακτη μέσα στον χρόνο:

«Ξέρεις ήδη το πόσο καλά λόγια έχουμε να πούμε για σένα και την οικογένειά σου Σεσκ Φάμπρεγας. Είσαι φοβερός και θα συνεχίσουμε να περνάμε πολλές στιγμές μαζί.

Σε αγαπάμε πολύ και σου ευχόμαστε φίλε τα καλύτερα για τη νέα πίστα που έχεις μπροστά σου. Μία τεράστια αγκαλιά», ήταν το χαρακτηριστικά σχόλιο του 36χρονου Αργεντινού σούπερ σταρ συνοδεύοντας τα γραφόμενα του με μια κοινή τους φωτογραφία απ' όταν αγωνίζονταν στην Μπάρτσα