Ολυμπιακός: H Φροζινόνε κοιτάζει σοβαρά τον Παπασταθόπουλο

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... μάτι της Φροζινόνε.

Ολυμπιακός: H Φροζινόνε κοιτάζει σοβαρά τον Παπασταθόπουλο

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και όταν γνωστοποιήθηκε ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι, αμέσως κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια που αφορούν το μέλλον του για ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

Ο πολύπειρος στόπερ δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμη τις προθέσεις του για την δική του «επόμενη μέρα» στο ποδόσφαιρο. Πάντως, το όνομά του ακούγεται τόσο στην Αραβία, όσο και στην Ιταλία.

Συγκεριμένα, η Φροζινόνε είναι εκείνη που φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην γειτονική χώρα.

Η Φροζινόνε μάλιστα θα παίζει τη νέα σεζόν στη Serie A, καθώς κέρδισε την άνοδό της και έδειξε ότι είναι αποφασισμένη να μην έχει ρόλο κομπάρσου στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Προς το παρόν κάποια σοβαρή εξέλιξη δεν υπάρχει, ο Παπασταθόπουλος εξακολουθεί να απολαμβάνει τις διακοπές του και αναμένεται τις επόμενες μέρες να γνωστοποιηθεί τι ακριβώς έχει στο μυαλό του για το μέλλον του.

Από εκεί και πέρα, η Φροζινόνε γενικότερα παρακολουθεί διάφορους παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Ιταλία, δίχως όμως να γίνουν γνωστά ονόματα και... διευθύνσεις.