Ποστέκογλου: «Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που κερδίζει και διασκεδάζει τους οπαδούς»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τότεναμ.

Ποστέκογλου: «Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που κερδίζει και διασκεδάζει τους οπαδούς»

Η Τότεναμ γύρισε «σελίδα» αυτό το καλοκαίρι και προσέλαβε τον Άγγελο Ποστέκογλου στην τεχνική της ηγεσία. Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των «σπιρουνιών» αναφέρθηκε στους στόχους του ενόψει της νέας σεζόν στους λονδρέζους.

«Μου αρέσει να κερδίζω, αυτός είναι ο κύριος στόχος και το έχω κάνει όπου κι αν ήμουν. Ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα του να σκοράρει, να είναι συναρπαστική, να μην δέχεται γκολ, να είναι επιθετική. Όλα αυτά τα πράγματα που ο καθένας αναζητά στη δική του ποδοσφαιρική ομάδα. Αυτό θέλω να προσπαθήσω να προσφέρω. Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που κερδίζει πράγματα και διασκεδάζει τους οπαδούς μας.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Πρόκειται για έναν τεράστιο ποδοσφαιρικό σύλλογο, συναρπαστικό πρωτάθλημα, υποθέτω ότι είναι όλα τα πράγματα για τα οποία προσπαθείς στην επαγγελματική σου καριέρα. Είναι υπέροχο να είσαι εδώ και να ετοιμάζεσαι για δουλειά.

Ανυπομονώ για όλα αυτά. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μεγάλη προσδοκία εδώ, μεγάλη ευθύνη. Ανέλαβα την ευθύνη ενός τεράστιου ποδοσφαιρικού συλλόγου, μεγάλης ιστορίας και με βάση οπαδών που λαχταρούν για ποδόσφαιρο και περισσότερες μεγάλες στιγμές για να προσθέσουμε στην ιστορία που ήδη έχουμε», σημείωσε μεταξύ άλλων.