Μίλαν: Πλησιάζει στον Μουσά της Βαλένθια με 25 εκατομμύρια ευρώ

Η Μίλαν στοχεύει να βελτιώσει το μεσοεπιθετικό της τμήμα μετά την επικείμενη πλέον πώληση του Σάντρο Τονάλι και βρίσκεται σε συγκεκριμένες συζητήσεις για τον Γιούνους Μουσά.

Μίλαν: Πλησιάζει στον Μουσά της Βαλένθια με 25 εκατομμύρια ευρώ

Αυτό αναφέρει το MilanNews, το οποίο αναφέρει ότι ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ αναμένεται στο Μιλάνο απόψε (28/6) ενόψει των αυριανών ιατρικών εξετάσεων, αλλά ο Άγγλος δεν αρκεί από μόνος του για να διορθώσει τη μεσαία γραμμή.

Οι Ροσονέρι εντείνουν τις επαφές τους με τη Βαλένθια για να προσπαθήσουν να υπογράψουν τον Μουσά, έναν 20χρονο διεθνή παίκτη των ΗΠΑ, ο οποίος όμως έχει ιταλικό διαβατήριο. Ο ισπανικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να πουλήσει στην κατάλληλη τιμή και οι επαφές έχουν ενταθεί.

Η Βαλένθια αυτή τη στιγμή ζητάει περίπου 30 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τον Μουσά, αλλά το ποσό αυτό είναι διαπραγματεύσιμο και η διοίκηση των Ροσονέρι στοχεύει να προσπαθήσει να κλείσει μια συμφωνία γύρω στα 25 εκατ. ευρώ.

Ο Μουσά είχε 33 συμμετοχές στη LaLiga την περασμένη σεζόν, σε μια δύσκολη περίοδο για τη Βαλένθια, χωρίς να σκοράρει, αλλά συγκεντρώνοντας δύο ασίστ.