Γιακουμάκης: Στο All Star Game του MLS

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ξεχωρίζει στο MLS με τα γκολ, του και τώρα, προετοιμάζεται να λάμψει στο All Star Game μαζί με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του MLS, υπό τις οδηγίες του Γουέν Ρούνεϊ.

Γιακουμάκης: Στο All Star Game του MLS

Οι 10 τέρματα που σημείωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης σε 15 παιχνίδια του MLS φορώντας τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ τον κάνουν να ξεχωρίζει ως ένα από τα μεγάλα αστέρια του πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επόμενο λογικό βήμα, ήταν να επιλεγεί να συμμετάσχει στο All Star Game του πρωταθλήματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου στην Ουάσινγκτον, με τη συμμετοχή όλων των κορυφαίων "αστέρων" που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών (όπως οι Μπεντέκε, Αλμάδα, Ερέρα κ.λπ.).

Σύμφωνα με το προγραμματισμό, οι παίκτες δεν θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, αλλά θα παίξουν μαζί ως μία ομάδα και θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ σε ένα φιλικό παιχνίδι.

Επιπλέον, ο προπονητής τους για αυτή την ευκαιρία θα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο πρώην Αγγλος σούπερ σταρ που τώρα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της D.C. United.