Ίντερ Μαϊάμι: Ενδεκάδα 80.000.000€ και το ντεμπούτο του Μέσι

Στα ύψη έχει εκτοξευτεί η χρηματιστηριακή αξία της ενδεκάδας της Ίντερ Μαϊάμι, ενώ έχει ήδη γίνει sold out για το πρώτο ματς που θα αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι.

Ίντερ Μαϊάμι: Ενδεκάδα 80.000.000€ και το ντεμπούτο του Μέσι

Η Ίντερ Μαϊάμι έχει τραβήξει πάνω της τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Με την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι έγινε η αρχή και με τον Σέρχιο Μπουσκέτς δόθηκε η συνέχεια.

Το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένο να βάλει… φρένο και σκοπεύει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο αποκτώντας κι άλλα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Ζόρντι Άλμπα και ο Λουίς Σουάρες είναι δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο… στόχαστρο της και γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθούν. Το αν θα φορέσουν τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Πάντως η αμερικανική ομάδα έχει σκοπό να… χτίσει γύρω από τον Λιονέλ Μέσι και να γίνει ακόμα πιο δυνατή.

Με τις μέχρι τώρα προσθήκες που έχουν γίνει η χρηματιστηριακή αξία της Ίντερ Μαϊάμι φτάνει σχεδόν στα 80 εκατ. ευρώ. Αναλυτικά μέχρι τώρα το κόστος των ποδοσφαιριστών που θα είναι στην αρχική ενδεκάδα μαζί με εκείνους που φημολογείται πως θα αποκτηθούν είναι: Κάλεντερ (800.000 ευρώ, Γιέντλιν (2 εκατ. ευρώ), Καμάλ Μίλερ ( 4 εκατ. ευρώ), Κρίβτσοφ (2 εκατ. ευρώ), Ζόρντι Άλμπα (5 εκατ. ευρώ), Μπουσκέτ ( 5 εκατ. ευρώ), Γκρέγκορ (2,5 εκατ. ευρώ), Πιζάρο (3,5 εκατ. ευρώ), Μέσι (45 εκατ. ευρώ), Σουάρες (4 εκατ. ευρώ) Γιόζεφ Μαρτίνεθ (4 εκατ. ευρώ).

Στο μεταξύ το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι αναμένεται να γίνει στις 21 Ιουλίου στο παιχνίδι με αντίπαλο την Κρούζ Αζούλ για το Λιγκ Καπ. Τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης έχουν ήδη εξαντληθεί.