Μέσι: «Όταν πω αντίο θα απολαύσω πολύ περισσότερο όλα όσα έχω πετύχει»

Ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο, αλλά και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή.

Μέσι: «Όταν πω αντίο θα απολαύσω πολύ περισσότερο όλα όσα έχω πετύχει»

Ο Λιονέλ Μέσι έκλεψε την παράσταση στο φιλικό της εθνικής ομάδας της Αργεντινής με αντίπαλο τη Νιούελς Ολντ Μπόις προς τιμήν του Μάξι Ροντρίγκες, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών κόσμου αναφέρθηκε στη στιγμή που θα κρεμάσει και ο ίδιος τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ενώ μίλησε και για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την «αλμπισελέστε» στα γήπεδα του Κατάρ.

«Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που πέρασα τα γενέθλιά μου στο Ροσάριο, με την οικογένεια και τους φίλους μου. Είναι μάλιστα τα πρώτα γενέθλια που τα περνάω ως παγκόσμιος πρωταθλητής, οπότε είναι πολύ ξεχωριστά.

Είναι πάντα ιδιαίτερο να βρίσκομαι στο Ροσάριο. Όπως είχα πει πριν λίγο καιρό: ήταν η σειρά μας να γίνουμε πρωταθλητές κόσμου, αλλά πίσω μας ήταν εκατομμύρια εντυπωσιακοί παίκτες που έκαναν σπουδαία πράγματα με την εθνική ομάδα και που απλά δεν είχαν μπορέσει να πάρουν το Κύπελλο», είπε αρχικά ο Μέσι και πρόσθεσε:

«Παρόλο που αυτό που κάναμε ήταν κάτι το μοναδικό, ο κάθε παίκτης ονειρεύεται αυτό που θα έρθει περισσότερο από ό,τι έκανε. Όταν λοιπόν έρθει η δική μου σειρά να αφήσω το ποδόσφαιρο, θα θυμάμαι και θα απολαμβάνω τα όσα έχω πετύχει πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τώρα».