Μίλαν: Θέλει τον Λουκάκου για την επίθεση

Η Μίλαν θέλει να ενισχύσει την επίθεσή της με τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ίντερ με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.

Μίλαν: Θέλει τον Λουκάκου για την επίθεση

Η Μίλαν κοιτάζει άλλες λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, μετά το «ναυάγιο» με την υπόθεση του Μάρκους Τουράμ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Γκλάντμπαχ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», οι «ροσονέρι» κοιτάζουν πλέον την περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου, που θα επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι στην Τσέλσι μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Ίντερ.

Οι «νερατζούρι» αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν για την απόκτηση των πλήρη δικαιωμάτων του Βέλγου επιθετικού από τους λονδρέζους, ενώ οι τελευταίοι δεν σκοπεύουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους για την επόμενη περίοδο.

Η Τσέλσι αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του διεθνούς άσου, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη υπάρχει και από την Αλ Χιλάλ.