Μαντσίνι: «Θα βοηθήσει τον Τονάλι η Premier League»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, αναφέρθηκε στη μετακίνηση του Σάντρο Τονάλι από τη Μίλαν στη Νιουκάστλ.

Μαντσίνι: «Θα βοηθήσει τον Τονάλι η Premier League»

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η υπόθεση της μεταγραφής του Σάντρο Τονάλι από τη Μίλαν στη Νιουκάστλ, μετά τη συμφωνία των δύο συλλόγων.

Αν και ο ποδοσφαιριστής ήθελε να παραμείνει στα ιταλικά γήπεδα και να συνεχίσει την πορεία του στους «ροσονέρι», τελικά οι τελευταίοι αποδέχτηκαν την πρόταση της αγγλικής ομάδας ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Τονάλι ετοιμάζεται πλέον για το νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα του που θα ανοίξει στις «καρακάξες» και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2029.

Παρά την απογοήτευσή του ωστόσο για την αποχώρησή του από τη Μίλαν, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, εκτιμά ότι θα του κάνει καλό με τέτοια μεταγραφή αφού θα αγωνιστεί στην Premier League.

«Από μία πλευρά υπάρχει δυσαρέσκεια, εάν ένας νεαρός και άξιος παίκτης όπως ο Τονάλι αφήνει την Ιταλία, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη βέβαια, θα τον βοηθήσει το ότι θα αγωνιστεί στην Premier League, από τεχνική άποψη θα του κάνει καλό», επεσήμανε σχετικά ο εκλέκτορας της «σκουάντρα ατζούρα».