Οριστικά στην Ίντερ Μαϊάμι ο Μπουσκέτς

Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε με βίντεο στα social media την άφιξη του Σέρχιο Μπουσκέτς.

Οριστικά στην Ίντερ Μαϊάμι ο Μπουσκέτς

Είναι οριστικό πλέον και ο Σέρχιο Μπουσκέτς θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Ίντερ Μαϊάμι. Θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο MLS και θα συναντήσει ξανά τον καλό του φίλο, Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα η αμερικανική ομάδα ανακοίνωσε την άφιξη του με ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Ο έμπειρος μέσος έχει συμφωνήσει με την Ίντερ Μαϊάμι για συμβόλαιο τριών ετών. Στις 10 Μαΐου ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα. Οι Καταλανοί του είχαν κάνει πρόταση να ανανεώσει γι’ ακόμα μία σεζόν, αλλά με σημαντική μείωση στις απολαβές του.

Ο Μπουσκέτς θα παίξει για πρώτη φορά σε άλλο κλαμπ πλην της Μπαρτσελόνα, ενώ στην πρώτη ομάδα της αγωνίστηκε το 2008. Με τις προσθήκες των Μέσι και Μπουσκέτς η Ίντερ Μαϊάμι γίνεται πρωταγωνίστρια στο MLS.

Για την Μπαρτσελόνα η απώλεια του είναι πολύ μεγάλη τόσο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι όσο και στα αποδυτήρια. Ήδη για τον Τσάβι είναι προτεραιότητα να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Να σημειώσουμε ότι ο Μπουσκέτς είχε προτάσεις από Άραβες, αλλά τις απέρριψε όλες διότι ήθελε να παίξει ξανά μαζί με τον Λιονέλ Μέσι.