Και επίσημα στη Μαρσέιγ ο Μαρθελίνο

Ο Μαρθελίνο που απασχόλησε τον Ολυμπιακό ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ.

Και επίσημα στη Μαρσέιγ ο Μαρθελίνο

Το όνομα του «έπαιξε» αρκετά για τον Ολυμπιακό αν και στο λιμάνι γνώριζαν εξ αρχής ότι ήταν η πιο δύσκολη περίπτωση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο λόγος για τον Μαρθελίνο τον οποίο έχει προσεγγίσει αρκετές φορές η ομάδα του Πειραιά, αλλά δεν έχουν καταφέρει να συνεργαστούν.

Τελικά ο Ισπανός προπονητής ανέλαβε και επίσημα τα ηνία της Μαρσέιγ. O 57χρονος προπονητής επιστρέφει στους πάγκους ένα χρόνο μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Τον Ιούνιο του 2022 αποχώρησε από τους Βάσκους και επέλεξε να μείνει ένα χρόνο εκτός εξετάζοντας προσεκτικά όλες τις προτάσεις που είχε στα χέρια του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Μαρσέιγ τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Μαρσέιγ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Οι συζητήσεις μας σχετικά με την ομάδα και το πρότζεκτ ενθάρρυναν τις σκέψεις για τη λήψη μιας τεκμηριωμένης και μελετημένης απόφασης. Εγώ και το επιτελείο μου πειστήκαμε για το πρότζεκτ. Κατανοώ την ευθύνη που έχει αυτή η αποστολή και η δέσμευσή μας θα είναι πλήρης», είπε ο Μαρθελίνο.