Άνοιγμα προς την Γουινέα από Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε για το θέμα με την Εθνική Γουινέας και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας ενόψει Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. 

Άνοιγμα προς την Γουινέα από Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά έχει επιστρέψει από την Ρόμα στον Ολυμπιακό και είναι άγνωστο τι θα γίνει στη νέα σεζόν, αλλά ο «ερυθρόλευκος» μέσος ασχολείται και με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο Μαντί ήταν βασικός για χρόνια στην Γουινέα αλλά εδώ και σχεδόν δύο χρόνια δεν καλείται καθώς δεν είχε πάει σε μία πρόσκληση όταν ήταν στον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντιαβαρά θεώρησε ότι ήθελε να αποφύγει το ταξίδι και τη συμμετοχή του.

Πολλές φορές ο Καμαρά έχει πει ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε ενώ κλήθηκε ξανά να σχολιάσει το ζήτημα ενόψει και της πρόκρισης που πέτυχε η Γουινέα στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που θα γίνει τον χειμώνα.

«Είμαι πάντα στη διάθεση της ομάδας, δεν είναι αλήθεια ότι υπάρχει πρόβλημα με το τεχνικό τιμ και εάν κληθώ θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω ξανά την ομάδα», είπε ο Μαντί. Στην Εθνική Γουινέας έχει κληθεί για τα τελευταία ματς ο Αγκιμπού Καμαρά και στους μικρούς ο Αλγκασίμ Μπα ενώ αποκλείστηκε ο Μαμαντού Κανέ