Ο Γκουαρντιόλα θέλει, ο Γκουντογκάν δεν βιάζεται

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει ο Ιλκάι Γκουντογκάν να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι - αλλά ο μέσος αποκάλυψε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του.

Ο Γκουαρντιόλα θέλει, ο Γκουντογκάν δεν βιάζεται

Ο Γκουντογκάν παρουσιάζει σοβαρό ενδιαφέρον για την Μπαρτσελόνα, η οποία ενίσχυσε την προσπάθειά της να αποκτήσει τον 32χρονο προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο την περασμένη εβδομάδα.

Η Σίτι επιθυμεί επίσης να κρατήσει τον Γερμανό, ο οποίος ήταν βασικός παίκτης καθώς η ομάδα του Γκουαρντιόλα κατέκτησε το τρεμπλ -συλλέγοντας την Premier League, το Champions League και το FA Cup- την περασμένη σεζόν.

Ο Γκουαρντιόλα δήλωσε τη Δευτέρα: "Ναι, ακούω ότι η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται γι' αυτόν, αλλά ακούω επίσης ότι και η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται πολύ! Εύχομαι να μείνει μαζί μας, αλλά αν στο τέλος ο Γκουντογκάν αποφασίσει να έρθει στην Μπαρτσελόνα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνουν μια εξαιρετική μεταγραφή.

Ξέρω ότι ο Τσάβι έχει μιλήσει πολλές φορές με τον Γκουντογκάν. Δεν μου έχει πει αν προτιμά να μείνει ή να φύγει. Απλά προλάβαμε να γιορτάσουμε πολύ πρόσφατα!"

Ο Γκουντογκάν, εν τω μεταξύ, παραδέχτηκε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα πού θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν.

Ο ίδιος δήλωσε: "(Δεν υπάρχει) καμία απόφαση ακόμα, οι συζητήσεις (συνεχίζονται). Θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει μόλις ληφθεί η απόφαση".

Ο Γκουντογκάν πρόσθεσε ότι "δεν ήταν απαραίτητο για (τον Γκουαρντιόλα) να με επαινέσει έτσι, γνωριζόμαστε εδώ και επτά χρόνια, υπάρχει μεγάλος αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ μας, είμαστε πολύ ανοιχτοί και ειλικρινείς μεταξύ μας".

Είπε επίσης ότι ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κέχλ, μίλησε με τον ατζέντη του, αλλά δεν ενδιαφέρεται για επιστροφή στη Γερμανία σε αυτή τη φάση.