Μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία έχει ο Μοράτα

Ο Αλβάρο Μοράτα έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά φαίνεται πως προτιμάει να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία έχει ο Μοράτα

Ήδη αρκετά μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχουν προτιμήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Σαουδική Αραβία, αφού έχουν δελεαστεί από τα χρήματα που τους έχουν προσφερθεί.

Ρονάλντο και Μπενζεμά έκαναν την αρχή και φαίνεται πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι τη διαδρομή για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Αλβάρο Μοράτα είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που έχει στα χέρια του μία μεγάλη οικονομική πρόταση από τους Άραβες. Ο Ισπανός επιθετικός σε 45 εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης σημείωσε 15 γκολ και πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «ροχιμπλάνκος».

Μάλιστα στο νέο συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 10 εκατ. ευρώ την οποία είναι διατεθειμένη να πληρώσει η Αλ Ταβόν. Πρόκειται για το κλαμπ που τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας και προσφέρει στον ποδοσφαιριστή 50 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca ο Μοράτα δεν δείχνει να ενθουσιάζεται με την ιδέα να συνεχίσει την καριέρα του στη συγκεκριμένη ομάδα, διότι δεν ανήκει στις κορυφαίες του πρωταθλήματος.