«Ο Σάμαρης σκέφτεται να γίνει προπονητής»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «O' Jogo» ο Ανδρέας Σάμαρης σκέφτεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να ακολουθήσει καριέρα προπονητή.

«Ο Σάμαρης σκέφτεται να γίνει προπονητής»

Ρεπορτάζ της «O' Jogo» αναφέρει ότι ο Ανδρέας Σάμαρης σκέφτεται σοβαρά να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά όχι και να απομακρυνθεί τελείως από το ποδόσφαιρο.

Ο Έλληνας μέσος έχει μείνει ελεύθερος από τη Ρίο Άβε και είναι έτοιμος να αλλάξει καριέρα στο ποδόσφαιρο. Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να γίνει προπονητής. Φαίνεται πως έχει πάρει την άποψη του και αυτό θα άλλαζε μόνο αν ερχόταν μία ενδιαφέρουσα πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Η Ρίο Αβε προσπάθησε να πείσει τον Έλληνα να συνεχίσει, αλλά αυτός έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή στο σπίτι. Προέχει η οικογένεια και οι… πάγκοι. Ο Σάμαρης πλέον μπορεί να έγραψε το τελευταίο κεφάλαιο του ως παίκτης, παρόλο που είναι μόλις 34 ετών. Θα παίξει μόνο εάν έρθει μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί, κυρίως επειδή βλέπει το μέλλον του ως προπονητής», αναφέρει το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας.