Χάιντουκ Σπλιτ: Ανακοίνωσε τον Ζβόνιμιρ Σάρλια (pic)

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ζβόνιμιρ Σάρλια ανακοινώθηκε από την Χάιντουκ Σπλιτ.

Χάιντουκ Σπλιτ: Ανακοίνωσε τον Ζβόνιμιρ Σάρλια (pic)

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Ζβόνιμιρ Σάρλια προχώρησε η Χάιντουκ Σπλιτ, η οποία εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της Χάιντουκ:

«Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια είναι η πρώτη μεταγραφή της Χάιντουκ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο 26χρονος στόπερ υπέγραψε σήμερα τετραετές συμβόλαιο με τους «λευκούς» αφού αγωνίστηκε με επιτυχία τις δύο τελευταίες σεζόν στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 31 στη Χάιντουκ».

«Ο Σάρλια γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1996 στην Koprivnica και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Slaven Belup. Ως νεαρός παίκτης πέρασε ως δανεικός σε Κοπρίβνιτσα και Σολίν και το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είχε την εμπειρία να παίξει στο τουρκικό πρωτάθλημα, παίζοντας για την Κασίμπασα και την Ανκαραγκουτσού. Το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε στον Παναθηναϊκό»

«Το νέο απόκτημα των «λευκών» δεν μπορούσε να κρύψει την τεράστια συγκίνηση της υπογραφής στη Χάιντουκ, με την οποία εκπλήρωσε το όνειρο ζωής του.Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να γνωρίσω την ομάδα και να ξεκινήσω. Όλοι πάντα ονειρευόντουσαν μεγάλους συλλόγους και εγώ είχα μόνο ένα όνειρο - να παίξω για τη Χάιντουκ. Δεν υπάρχει πολλή εξήγηση. Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα ενώθηκαν για εμένα, παντρεύτηκα και υπέγραψα στη Χάιντουκ. Η Χάιντουκ είναι μέρος του εαυτού μου από την παιδική μου ηλικία. Έχω παίξει σε όλους τους συλλόγους υπό πίεση και το έχω συνηθίσει. Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε όλοι το καλύτερο δυνατό και να είμαστε ειλικρινείς, και μπορώ να το υποσχεθώ”, είναι οι πρώτες εντυπώσεις του νέου στόπερ της Χάιντουκ».