Σέρχιο Ρίκο: Σταματάει τις ενημερώσεις το νοσοκομείο της Σεβίλλης - Σταθερή η κατάστασή του

Ύστερα από αίτημα της οικογένειας του 29χρονου γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, το νοσοκομείο της Σεβίλλης σταματά να ενημερώνει με δελτία Τύπου για την πορεία της υγείας του Σέρχιο Ρίκο, με εξαίρεση την περίπτωση κάποιας σημαντικής εξέλιξης.

Σέρχιο Ρίκο: Σταματάει τις ενημερώσεις το νοσοκομείο της Σεβίλλης - Σταθερή η κατάστασή του

Κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του Σέρχιο Ρίκο, το νοσοκομείο της Σεβίλλης
«Virgen del Rocío», δεν θα ενημερώνει πλέον με δελτία Τύπου για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου Ισπανού τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική, σε «σταθερή κατάσταση».

Ο άτυχος γκολκίπερ νοσηλεύεται εκεί από την Κυριακή, 28 Μαΐου, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ύστερα από πτώση από άλογο και χτυπήματα με τις οπλές του, κατά τη διάρκεια του Romeria del Rocio στην Ουέλβα, μιας παραδοσιακής πομπής στην περιοχή που γίνεται προς τιμή της Παναγίας του El Rocío.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το νοσοκομείο τη Δευτέρα, «η κατάσταση του Ισπανού τερματοφύλακα παραμένει σταθερή, δεδομένης της σοβαρότητας των τραυματισμών του, στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Συνεχίζει να βρίσκεται σε καταστολής, με στενή παρακολούθηση, από γιατρούς της εντατικής σε συμφωνία με άλλους ειδικούς».