Ραφαέλ Λεάο: «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να φύγω από τη Μίλαν»

Ο Ραφαέλ Λεάο διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν να εξετάζει την αποχώρησή του από τη Μίλαν.

Ραφαέλ Λεάο: «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να φύγω από τη Μίλαν»

Ξεκάθαρος για το ποδοσφαιρικό του μέλλον ήταν ο Ραφαέλ Λεάο, μετά και τις φήμες που τον ήθελαν να σκέφτεται την αποχώρησή του από τη Μίλαν.

Το όνομα του Πορτογάλου επιθετικού βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, ωστόσο ο ίδιος έκλεισε τα αυτιά του στις «σειρήνες» και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ροσονέρι» ως το 2028.

«Είχα πάρει την απόφαση να παραμείνω στην Μίλαν αρκετές εβδομάδες πριν υπογράψω το συμβόλαιο, είχα πει στους διοικούντες πως ήταν αυτό που ήθελα. Όταν ήρθα εδώ σε ηλικία 19 ετών με υποδέχτηκαν με εκπληκτικό τρόπο και αυτά τα χρόνια με βοήθησαν να προοδεύσω και να γίνω ο ποδοσφαιριστής που είμαι. Για αυτό, δεν έχω σκεφτεί ποτέ να φύγω, θέλω να συνεχίσω να είμαι ένας σημαντικός παίκτης για το παρόν και για το μέλλον της Μίλαν», είπε σχετικά.

Όσο για το Champions League και τον τίτλο που κατέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι, υπογράμμισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ρούμπεν Ντίας και τον Μπερνάρντο Σίλβα, αλλά λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βρεθώ εγώ με την ομάδα μου στον τελικό για να διεκδικήσω το τρόπαιο. Το να κατακτήσω το Champions League είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή και εγώ είμαι πολύ χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου στην εθνική Πορτογαλίας».