Χάμες: Αφήνει την Μπόκα και πάει στην Kings League

Ο Κολομβιανός πρώην άσος του Ολυμπιακού άσος Χάμες Ροντρίγκες θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα ερασιτεχνών στις ΗΠΑ, την Kings League απορρίπτοντας την πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς

Χάμες: Αφήνει την Μπόκα και πάει στην Kings League

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ανατρέπει τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αναζητά τη νέα επαγγελματική «στέγη» του.

Παρότι οι Αργεντίνοι ανέφεραν πως ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται κοντά στην Μπόκα Τζούνιορς, και ενώ είχαν ακουστεί και ομάδες από τη Βραζιλία που ενδιαφερόντουσαν, ο Κολομβιανός θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον.

Διότι ο Αγουέρο υποστηρίζει πως συμφώνησε με τον Χάμες για να τον πάρει στην ομάδα του και να αγωνιστεί στην Kings League, πρωτάθλημα που διοργανώνει ο Ζεράρ Πικέ.

«Μίλησα με τον Χάμες και θα παίξει για την Kunisports», ανέφερε σε δηλώσεις του στην Αργεντινή ο Αγουέρο, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους είχαν ραντεβού στο Μαϊάμι όπου κλείδωσε η... μεταγραφή του.

Στην Kings League έχουν αγωνιστεί κατά καιρούς και άλλα σπουδαία ονόματα, υπάρχουν διάσημοι youtubers, tiktokers και δημοσιογράφοι που παίζουν, ενώ προσφάτως έκλεισε και ο Αντρέι Σεβτσένκο.