Μίλαν: Προετοιμάζει την ανανέωση του Μενιάν με σημαντική αύξηση αποδοχών

Μετά από άλλη μια πολύ καλή σεζόν, παρά τα προβλήματα τραυματισμών του, δεν αποτελεί ακριβώς έκπληξη το γεγονός ότι αρκετοί μεγάλοι σύλλογοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Μάικ Μενιάν. Ωστόσο, η Μίλαν ετοιμάζει ανανέωση για το αστέρι της.

Μίλαν: Προετοιμάζει την ανανέωση του Μενιάν με σημαντική αύξηση αποδοχών

Ο Μάικ Μενιάν έχασε 23 παιχνίδια φέτος λόγω τραυματισμού στη γάμπα, αλλά ήταν σε θέση να παίξει το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού της σεζόν. Σε αυτό το διάστημα, σίγουρα έδειξε και πάλι την κλάση του και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αρκετές μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται γι' αυτόν.

Η Τσέλσι, όπως αναφέρει η Gazzetta Dello Sport, είναι μία από αυτές αλλά δεν θα είναι εύκολο να υπογράψει τον Γάλλο. Η Μίλαν θα αξιολογήσει μόνο προσφορές άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ και μένει να δούμε αν η ομάδα του Στάμφορντ Μπριτζ είναι διατεθειμένη να πληρώσει τόσα πολλά για έναν τερματοφύλακα.

Επιπλέον, η Μίλαν ετοιμάζει ανανέωση (το τρέχον συμβόλαιο λήγει το 2026) που θα περιλαμβάνει "σημαντική αύξηση αποδοχών". Ο Μενιάν θα μπορούσε να λάβει μισθό παρόμοιο με αυτόν του Ράφαελ Λεάο, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο στα 5 εκατ. ευρώ συν εύκολα μπόνους. Εν ολίγοις, οι Rossoneri θέλουν πολύ να τον κρατήσουν.