Νάπολι: Ο Σπαλέτι έδειξε τον διάδοχό του στον πάγκο

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποχώρησε από τον πάγκο της Νάπολι και υπέδειξε τον ιδανικό αντικαταστάτη του. 

Νάπολι: Ο Σπαλέτι έδειξε τον διάδοχό του στον πάγκο

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι πήρε τον πρώτο τίτλο της Νάπολι έπειτα από 33 χρόνια κι αποχωρεί περήφανος και επιτυχημένος κι όλος ο οργανισμός των «παρτενοπέι» ασχολείται με τον «διάδοχό» του στον πάγκο.

Ο 64χρονος τεχνικός πάντως σε δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ, «έδειξε» ποιος θα μπορούσε να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για τη Νάπολι, επιλέγοντας τον νυν προπονητή της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο.

«Με τον λαό της Νάπολης γεννήθηκε ένας ανεξίτηλος δεσμός που θα κρατήσει για πάντα. Όπως είπα σε συνέντευξη Τύπου, αν αγαπάς πραγματικά κάποιον, πρέπει να μπορείς να του αφιερώσεις τον χρόνο σου και εγώ αφιέρωσα όλο τον χρόνο μου στη Νάπολι», ανέφερε αρχικά ο Σπαλέτι και πρόσθεσε:

«Ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος για τη Νάπολι, έχει την επιθυμία να τα δίνει όλα για την ομάδα του. Το είδαμε αυτό και στους τελικούς, παρότι η Φιορεντίνα έχασε και τους δύο.

Ο τελικός κρίνεται από στιγμές αλλά για να φτάσει κάποιος εκεί, σημαίνει ότι δούλεψε καλά. Πάντως ο Ντε Λαουρέντις έχει δείξει πως ξέρει να επιλέγει εξαιρετικούς προπονητές».

Ο Ιταλιάνο πάντως έχει ήδη επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα έως το καλοκαίρι του 2024.