Μίλαν: Όλοι οι παίκτες μπορούν να πουληθούν εκτός από τέσσερις

Ο Τζέρι Καρντινάλε και η εσωτερική του ομάδα άλλαξαν τα πράγματα στη Μίλαν αυτή την εβδομάδα, από την απόλυση του Πάολο Μαλντίνι μέχρι την αλλαγή στρατηγικής. Αυτή η νέα φιλοσοφία έχει μια ξεκάθαρη ιδέα όσον αφορά τις πωλήσεις παικτών.

Μίλαν: Όλοι οι παίκτες μπορούν να πουληθούν εκτός από τέσσερις

Τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια, η Μίλαν ήταν φοβερή στο να πουλάει τους πολύτιμους παίκτες της για μεγάλα ποσά. Ο Τζίτζιο Ντοναρούμα, ο Χακάν Τσαλχάνογλου και ο Φρανκ Κεσί έφυγαν ως ελεύθεροι, παρότι η αγοραστική τους αξία ξεπερνούσε συνολικά τα 100 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το Calciomercato.com, ο Τζέρι Καρντινάλε έχει ξεκαθαρίσει ότι κάθε παίκτης της Μίλαν μπορεί να πουληθεί. Οι Ροσονέρι θα ακούσουν προτάσεις για όλους, εκτός από τέσσερις παίκτες που είναι προστατευμένοι από την παραπάνω κατηγορία: Ο Μάικ Μενιάν, ο Τεό Ερνάντεζ, ο Σάντρο Τονάλι και ο Ραφαέλ Λεάο.

Αυτοί οι τέσσερις θεωρούνται η ραχοκοκαλιά της Μίλαν και θα φύγουν μόνο σε περίπτωση πολύ υψηλών προσφορών. Μπορούν πάντως να πουληθούν, κάτι που αποτελεί διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τους Μαλντίνι και Μασάρα.

Ο Λεάο, βέβαια, έχει ρήτρα αποδέσμευσης 175 εκατ. ευρώ που πιθανότατα θα πρέπει να ενεργοποιηθεί. Όσο για τον Μενιάν, η Τσέλσι έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της, αλλά η Μίλαν δεν πρόκειται να ανοίξει καν συζητήσεις χωρίς προσφορά 100-110 εκατ. ευρώ.