Η Γαλατασαράι «βλέπει» Τσιμίκα

Στη λίστα της Γαλατασαράι βρίσκεται ο Κώστας Τσιμίκας με τους Τούρκους να μιλούν στα ρεπορτάζ για προσπάθεια δανεισμού του παίκτη.

Η Γαλατασαράι «βλέπει» Τσιμίκα

Σε αναζήτηση αριστερού μπακ βρίσκεται η Γαλατασαράι η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ανχελίνο της Λειψίας. Αυτός μοιάζει αυτή τη στιγμή να είναι ο πρώτος στόχος της τουρκικής ομάδας και εκεί έχει ρίξει όλο της το βάρος.

Στη λίστα των Τούρκων, ωστόσο, υπάρχει και το όνομα του Κώστα Τσιμίκα και τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες πως ο μπακ της Λίβερπουλ έχει κερδίσει πολύ έδαφος.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους Τούρκους ο Τσιμίκας θεωρείται ιδανική λύση για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της Γαλατά. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα θα γίνει προσπάθεια για δανεισμό του ποδοσφαιριστή από τη Λίβερπουλ με την προοπτική της αγοράς.

Βέβαια στην Τουρκία θεωρούν πως η περίπτωση του Έλληνα μπακ είναι αρκετά δύσκολη. Φέτος ο Τσιμίκας έχει κάνει 28 συμμετοχές με τη φανέλα της Λίβερπουλ εκ των οποίων οι 20 είναι στην Premier League και μετράει συνολικά έξι ασίστ.