Μίλαν: Είχαν διαρρηχθεί οι σχέσεις Μαλντίνι-Πιόλι

Ένας από τους λόγους που ο Πάολο Μαλντίνι απολύθηκε από τον ρόλο του στη Μίλαν ήταν η τεταμένη σχέση που αναπτύχθηκε με τον Στέφανο Πιόλι.

Μίλαν: Είχαν διαρρηχθεί οι σχέσεις Μαλντίνι-Πιόλι

Η σημερινή (9/6) έκδοση της Tuttosport αναφέρεται στις διαφωνίες μεταξύ Μαλντίνι και Πιόλι. Οι αμφιβολίες σταδιακά παρεισφρέουν στις σκέψεις του Μαλντίνι, μέχρι και την ιδέα της απόλυσης του Πιόλι μετά την οδυνηρή ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σπέτσια.

Η κατ' ιδίαν συζήτηση μεταξύ της Curva Sud και της ομάδας στο τέλος του αγώνα είναι σαφώς κάτι που έδειχνε ότι ο Πιόλι μπορεί να μην είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει την ομάδα μπροστά.

Η σταδιακή απομάκρυνση του Μαλντίνι από το έργο του Πιόλι είχε επίσης επιρροή, αλλά τελικά ήταν αποκλειστικά απόφαση του Τζέρι Καρντινάλε και άλλοι παράγοντες έπαιξαν επίσης ρόλο στην απόφαση να τον απολύσει από το ρόλο του.

Ο Μαλντίνι δεν εκτίμησε τον τρόπο με τον οποίο φαινόταν να μειώνεται ο τρόπος παιχνιδιού, ενώ οι νέες μεταγραφές όπως οι Σαρλ Ντε Κετελαίρ, Σερτζίνιο Ντεστ, Ντιβόκ Οριγκί, Αστέρ Βράνκχ και Γιασίν Αντλί έπαιζαν ελάχιστα.

Ενώ ο Μαλντίνι πίστευε ότι ο Πιόλι δεν κατάφερε να τους ενσωματώσει σωστά, η RedBird έκρινε ότι οι μεταγραφές ήταν αποτυχία του Μαλντίνι.