Μέσι: «Πηγαίνω στην Ίντερ Μαϊάμι»

Ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε πως θα αγωνιστεί στην Ίντερ Μαϊάμι. 

Μέσι: «Πηγαίνω στην Ίντερ Μαϊάμι»

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του θα ανοίξει ο Λιονέλ Μέσι που δήλωσε πως θα φορά από εδώ και στο εξής τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν, είχαν οργιάσει οι φήμες σχετικά με την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός αποκάλυψε πως επιθυμούσε με τη σειρά του να επιστρέψει στη Βαρκελώνη, όμως δεν ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος. Παράλληλα ο Μέσι υποστήριξε ότι η επιλογή του να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι δεν πάρθηκε με οικονομικά κριτήρια.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Ήθελα πολύ να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που μπορούσα να επιστρέψω, αλλά αφού βίωσα αυτό που έζησα και την αποχώρηση που είχα, δεν ήθελα να ξαναβρεθώ στην ίδια κατάσταση. Να περιμένω να δω τι θα συμβεί και να φύγω. Το μέλλον μου να είναι στα χέρια άλλου.

Άκουσα ότι έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή να μειώσουν τους μισθούς των παικτών και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να το περάσω αυτό, ούτε να έχω κάποια ανάμιξη.

Πήρα την απόφαση ότι θα πάω στο Μαϊάμι. Ακόμα δεν το έχω κλείσει εκατό τοις εκατό. Μου λείπουν κάποια πράγματα, αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε στο μονοπάτι.

Από τη στιγμή που δεν προχώρησε το θέμα της Μπαρτσελόνα ήθελα να φύγω από την Ευρώπη, να φύγω από τα φώτα της δημοσιότητας και να σκεφτώ περισσότερο στην οικογένειά μου. Αν ήταν θέμα χρημάτων, θα είχα πάει στην Αραβία ή αλλού. Μου φάνηκαν πολλά λεφτά και η αλήθεια είναι ότι η απόφασή μου δεν ήταν λόγω χρημάτων».