Στη γάμπα ο τραυματισμός του Μπουχαλάκη

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Στη γάμπα ο τραυματισμός του Μπουχαλάκη

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Κόνιασπορ με τη Φατίχ Καραγκιουμρούκ και αποχώρησε στο 7ο λεπτό εκείνης της αναμέτρησης.

Ο Κρητικός χαφ βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να φανεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί. Το πρόβλημα του «Μπούχα» είναι στη γάμπα και φαίνεται να έχει τράβηγμα στο συγκεκριμένο σημείο.

Έχει έρθει στη χώρα μας για να εξεταστεί, αφού θυμίζουμε ότι ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει παραχωρηθεί στους Τούρκους με τη μορφή του δανεισμού.

Από τη σοβαρότητα του τραυματισμού του θα φανεί εάν ο Μπουχαλάκης θα κληθεί και στην Εθνική μας ομάδα για τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Γαλλία.

Στο μεταξύ πρόκειται γι' ακόμα έναν δανεικό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για τον οποίο θα κληθεί να αποφασίσει τόσο ο Κορδόν όσο και ο νέος προπονητής της ομάδας. Η Κόνιασπορ, πάντως δεν έχει δείξει διάθεση να τον κρατήσει αν και τα πήγε αρκετά καλά το διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της.