Επίθεση χούλιγκαν της Αζαξιό σε 8χρονο φίλο της Μαρσέιγ με καρκίνο στον εγκέφαλο

Οπαδοί της Αζαξιό επιτέθηκαν σε 8χρονο φίλο της Μαρσέιγ και τον πατέρα του πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Επίθεση χούλιγκαν της Αζαξιό σε 8χρονο φίλο της Μαρσέιγ με καρκίνο στον εγκέφαλο

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στη Γαλλία με τα επεισόδια μεταξύ οπαδών. Πολλές φορές δημιουργείται η αίσθηση ότι ο έλεγχος έχει χαθεί και τελευταίο παράδειγμα αποτελεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Αζαξιό και Μαρσέιγ.

Το τεταμένο κλίμα είχε αναγκάσει τις αρχές να σκέφτονται ακόμα και την αναβολή της αναμέτρησης. Και επειδή οι ανεγκέφαλοι βρίσκονται παντού και απλά το μόνο που αλλάζει είναι το χρώμα του κασκόλ, στην Κορσική συνέβη ένα πολύ θλιβερό περιστατικό.

Στο γήπεδο βρέθηκε προσκεκλημένος της Αζαξιό ένας 8χρονος φίλος της Μαρσέιγ που έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο. Τόσο ο πιτσιρικάς που φορούσε τη φανέλα της ομάδας του όσο και ο πατέρας του δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς της Αζαξιό.

«Εφόσον πιστεύαμε ότι ήμασταν ασφαλείς, επέτρεψα στον Κένζο να φορέσει τη φανέλα του, ο σύζυγός μου τον πήρε από το χέρι για να του δείξει τους παίκτες που περπατούσαν στο γήπεδο. Και μετά όλα πήγαν στραβά.

Έσπρωξαν τον γιο μου και το κεφάλι του χτύπησε στα κάγκελα. Χτύπησαν τον άντρα μου στο πρόσωπο, έσκισαν τη φανέλα του μικρού και πήγαν να την κάψουν. Πριν φύγουν από τη σουίτα, έφτυσαν ακόμη και το φαγητό μας που είχε πέσει στο πάτωμα. Ο Κένζο γνωρίζει καλά ότι είναι πολύ βαριά άρρωστος, χάνει την όρασή του λόγω του όγκου και μου είπε: '' προτού αρχίσω να μην βλέπω θέλω να δω τη Μαρσείγ στην Αζαξιό''. Αυτοί οι ηλίθιοι τον τραυμάτισαν», ανέφερε η μητέρα του Κένζο.