Τεν Χαγκ: «Είμαστε απογοητευμένοι αλλά...»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε στην ανωτερότητα της Σίτι μετά την ήττα στον τελικό του FA Cup και δήλωσε περήφανος για την ομάδα του. 

Τεν Χαγκ: «Είμαστε απογοητευμένοι αλλά...»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να σταματήσει τη Σίτι η οποία πήρε το FA Cup και βάζει πλώρη για το τρεμπλ! Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγκ εμφανίστηκε απογοητευμένος στις δηλώσεις του μετά τον τελικό, ωστόσο εξέφρασε την περηφάνια του για τους παίκτες του και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν.

Συγκεκριμένα είπε: «Είμαστε απογοητευμένοι αυτό είναι σίγουρο αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ ωστόσο μείναμε μέχρι το τέλος και διεκδικήσαμε το παιχνίδι. Όταν παίζεις με τη Σίτι και δεν της αφήνεις ανοιχτούς χώρους είναι κάτι θετικό για σένα αλλά είναι απογοητευτικό ο τρόπος που δεχθήκαμε τα δύο τέρματα», για να προσθέσει ο Ολλανδός:

«Η ομάδα μου έδειξε ταυτότητα και πειθαρχία. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και παρότι δεν τα καταφέραμε είμαι σίγουρος πως μπορούμε να πάρουμε θετικά πράγματα ενόψει της νέας σεζόν».