Γκουαρντιόλα: «Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για το τρεμπλ»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Γκουαρντιόλα: «Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για το τρεμπλ»

Πανευτυχής ήταν ο προπονητής Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας στον τελικό κόντρα στη Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ» και έδωσε το σύνθημα για το «τρεμπλ», ενόψει και του αγώνα που ακολουθεί κόντρα στην Ίντερ στο Champions League.

«Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για το τρεμπλ. Πρέπει όμως να κατακτήσουμε και το Champions League. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό. Δεν περιμέναμε οι αντίπαλοί μας να αμύνονται τόσο πολύ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη βρήκαμε περισσότερους ανοιχτούς χώρους.

Αύριο και μεθαύριο οι παίκτες θα έχουν ρεπό. Μετά έχουμε τρεις ή τέσσερις προπονήσεις για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα κόντρα στην Ίντερ. Θα ταξιδέψουμε (σ.σ. στην Κωνσταντινούπολη) την Πέμπτη το πρωί.

Για μας η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας ήταν πολύ σημαντική. Μπορεί να είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα, αλλά θα αγαπώ αυτό το σύλλογο (σ.σ. Μάντσεστερ Σίτι) για όλη μου τη ζωή. Ξέρω ότι δώσαμε σήμερα στους οπαδούς ένα καλό δώρο κόντρα στους συμπολίτες μας», είπε ο Καταλανός.