Οι Ισπανοί μιλούν για πρόταση της Νότιγχαμ στον Ιραόλα

Ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει κάνει πρόταση στον Άντονι Ιραόλα για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Οι Ισπανοί μιλούν για πρόταση της Νότιγχαμ στον Ιραόλα

Από τη στιγμή που έχουν καλυφθεί οι πάγκοι των Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη για την επόμενη σεζόν στην Ισπανία έχει γίνει θέμα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άντονι Ιραόλα. Ο 40χρονος προπονητής που έχει ανακοινώσει ότι αποχωρεί από τη Ράγιο Βαγεκάνο ήταν υποψήφιος για μία από αυτές τις δύο ισπανικές ομάδες.

Χθες οι Ίβηρες μιλούσαν για επαφή του Ιραόλα με τον Αντόνιο Κορδόν προκειμένου να δουλέψει στον Ολυμπιακό. Είναι ένας προπονητής που αρέσει στον νέο αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών και το όνομα του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του.

Στην Ισπανία, όμως, ασχολούνται καθημερινά με τον Ιραόλα και αυτή τη φορά στο… κόλπο έβαλαν και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του «Relevo» αποκάλυψε πως ο Ιραόλα είναι μία επιλογή για τον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Αναφέρει ακόμα ότι ο 40χρονος τεχνικός που αύριο (4/6) θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Ράγιο έχει δεχτεί πρόταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.