Μέσι: Η Αλ Χιλάλ θέλει να τον ανακοινώσει στις 6 Ιουνίου

Στην Αλ Χιλάλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με δημοσίευμα της SPORT και μάλιστα οι Σαουδάραβες έχουν καταλήξει και στην ημερομηνία που θα ανακοινώσουν την μεταγραφή.

Μέσι: Η Αλ Χιλάλ θέλει να τον ανακοινώσει στις 6 Ιουνίου

Η Αλ Χιλάλ έχει ήδη αποφασίσει σε ποια ημερομηνία σκοπεύει να ανακοινώσει την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με το SPORT.

Η Μπαρτσελόνα θα ήθελε πολύ μια επανένωση με τον μεγαλύτερο παίκτη της ιστορίας της, αλλά αυτή τη στιγμή δυσκολεύεται να φτιάξει ένα πλάνο βιωσιμότητας ικανό να πείσει την La Liga ότι μπορεί να κάνει τους αριθμούς να δουλέψουν σε μια πιθανή ελεύθερη μεταγραφή.

Στην Σαουδική Αραβία, ωστόσο, η Αλ Χιλάλ έχει μια τερατώδη προσφορά που περιμένει τον 35χρονο. Σύμφωνα με την El Chiringuito, πρόκειται για περίπου 350 εκατομμύρια ευρώ (375 εκατομμύρια δολάρια) ετησίως και θα έβλεπε τον Μέσι να ρίχνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την κορυφή της λίστας του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο.

Το στρατόπεδο του Μέσι, μέσω του πατέρα του και ατζέντη του Χόρχε, έχει αρνηθεί οποιαδήποτε συμφωνία - όπως και η Αλ Χιλάλ στην Mundo Deportivo.

Το Σάββατο, ωστόσο, το αντίπαλο έντυπο της MD στην Καταλονία, SPORT, αναφέρει ότι πηγές του σαουδαραβικού συλλόγου τους είπαν ότι έχει οριστεί ως ημερομηνία η 6η Ιουνίου για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Μέσι - σε μια κίνηση που θα προκαλέσει σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Ο Μέσι φέρεται να επιθυμεί να ξεκαθαρίσει το μέλλον του το συντομότερο δυνατό, ώστε να μην ζήσει μια σαπουνόπερα στο μεταγραφικό παζάρι τους επόμενους μήνες.

Αν ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας είναι όντως στα πρόθυρα να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, η εξέλιξη αυτή είναι ένα σημαντικό βήμα για το Βασίλειο, το οποίο φιλοδοξεί να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 και διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα πρωταθλήματα στον κόσμο, αφού ήδη απέκτησε τον Ρονάλντο τον Ιανουάριο.