Μίλαν: Κοντά στις 72 χιλιάδες ο μέσος όρος προσέλευσης στο Σαν Σίρο φέτος

Παρά τα σκαμπανεβάσματα της φετινής σεζόν, η Μίλαν ήταν πάντα σε θέση να στηρίζεται στους οπαδούς της που την υποστήριζαν. Ο τελευταίος αγώνας της σεζόν, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, δεν θα είναι διαφορετικός με πάνω από 70 χιλιάδες να αναμένονται στο Σαν Σίρο.

Μίλαν: Κοντά στις 72 χιλιάδες ο μέσος όρος προσέλευσης στο Σαν Σίρο φέτος

Η Μίλαν εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης σεζόν με την νίκη επί της Γιουβέντους την περασμένη εβδομάδα. Η Curva Sud δεν ήταν παρούσα λόγω των εξωφρενικά υψηλών τιμών των εισιτηρίων (80 ευρώ το καθένα), αλλά σίγουρα θα είναι παρούσα το βράδυ της Κυριακής.

Οι Ροσονέρι θα αντιμετωπίσουν την Ελλάς Βερόνα και θα μπορούσαν να παίξουν για την τρίτη θέση, ανάλογα με το αυριανό αποτέλεσμα της Ίντερ κόντρα στην Τορίνο. Οι Νερατζούρι θα πρέπει να χάσουν για να έχουν πιθανότητες να τους ξεπεράσουν οι αντίπαλοι της πόλης τους.

Σύμφωνα με Ιταλικά ρεπορτάζ, την Κυριακή στο San Siro θα βρεθούν περισσότεροι από 70 χιλιάδες φίλαθλοι και αυτό θα ανεβάσει τον μέσο όρο προσέλευσης στις 71,5 χιλιάδες για όλη τη σεζόν. Και αυτό μετρώντας και όλες τις διοργανώσεις.