Μπενζεμά για το μέλλον του: «Το ίντερνετ δεν λέει πάντα την πραγματικότητα»

Ο Καρίμ Μπενζεμά διάψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία. 

Μπενζεμά για το μέλλον του: «Το ίντερνετ δεν λέει πάντα την πραγματικότητα»

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Καρίμ Μπενζεμά να φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Ο Γάλλος επιθετικός πήρε επίσημη θέση για τα όσα ακούγονται διαψεύδοντας με τον τρόπο του τα σενάρια περί φυγής από την Ισπανία.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ονειρευόμουν να παίξω εδώ. Είμαι πολύ περήφανος για την καριέρα μου. Όταν υπέγραψα σε αυτόν τον σύλλογο, ήμουν παιδί, 21 ετών. Σκεφτόμουν να απολαύσω και να κερδίσω τρόπαια και στο τέλος, βλέπω ότι έχω κερδίσει πολλά με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Νομίζω ότι η μέρα που ήρθε στο σπίτι μου ο Φλορεντίνο για να υπογράψω είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής μου. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Τον ρώτησα αν ήταν αυτός που είχε πάρει τον Ζιντάν ή τον Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης. τα είδωλά μου.

To πρώτο μου γκολ με τη Ρεάλ είναι το αγαπημένο μου. Αγαπημένη μου αντίπαλος είναι η Μπαρτσελόνα. Το πρότυπο μου είναι ο Ρονάλντο Ναζάριο αλλά δεν μπορώ να τον αντιγράψω.

Εγώ δεν έχω να πω τίποτα για το μέλλον μου, το ίντερνετ μιλάει. Αλλά το ίντερνετ δεν είναι η πραγματικότητα».