Μπάγερν: Η επιστροφή του Ρουμενίγκε στα διοικητικά των Βαυαρών

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την επιστροφή του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

Μπάγερν: Η επιστροφή του Ρουμενίγκε στα διοικητικά των Βαυαρών

Άμεσες ήταν οι εξελίξεις στην Μπάγερν Μονάχου μετά την απόλυση του τόσο του Όλιβερ Καν όσο και του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς από το σύλλογο.

Οι Βαυαροί γνωστοποίησαν την επιστροφή του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε στο Διοικητικό Συμβούλιο, ο οποίος θα έχει πλέον λόγο στις αποφάσεις της ομάδας.

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε ως μέλος του Εποπτικού μας Συμβουλίου. Είναι μια από τις μεγάλες προσωπικότητες στην ιστορία του συλλόγου μας, όλοι γνωρίζουν τα πλεονεκτήματά του. Η εμπειρία του, η εξειδίκευσή του και το διεθνές δίκτυό του θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ ώστε η Μπάγερν να συνεχίσει να είναι επιτυχημένη στο μέλλον», ανέφερε ο πρόεδρος Χέρμπερτ Χάινερ.

Ο Ρουμενίγκε, που στο παρελθόν υπήρξε ποδοσφαιριστής, αντιπρόεδρος αλλά και πρόεδρος των πρωταθλητών Γερμανίας, σημείωσε με τη σειρά του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το εποπτικό συμβούλιο για την εμπιστοσύνη τους και ανυπομονώ να στηρίξω την Μπάγερν σε αυτό το σώμα στο μέλλον. Ήμουν πολύ τυχερός και τιμή μου που γιόρτασα πολλές επιτυχίες με αυτόν τον σύλλογο, οπότε είμαι στην ευχάριστη θέση να συμμορφωθώ με το αίτημα του διοικητικού συμβουλίου».