Serie A: Ξέσπασε η Μίλαν 4-1 στη Σασουόλο (vid)

Η Μίλαν επικράτησε της Σασουόλο εκτός έδρας με 4-1 για την έβδομη αγωνιστική της Serie A.

Serie A: Ξέσπασε η Μίλαν 4-1 στη Σασουόλο (vid)

Χωρίς να έχει στην διάθεση της τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν, η Μίλαν κατέκτησε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στη φετινή Serie A απέναντι στη Σασουόλο με το 4-1.

Οι «νοσονέρι» πραγματοποίησαν την καλύτερη τους εμφάνιση λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση τους με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Το σκορ άνοιξε στο 39΄ο Κεσιέ με ωραία ατομική ενέργεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο ανέβασαν την απόδοση τους και σχεδόν με το ξεκίνημα της επανάληψης διπλασίασαν τα τέρματα τους με ωραίο σουτ του Σούσο. Εννέα λεπτά αργότερα ο Καστιγέχο έκανε το 3-0 με διαγώνιο σουτ.

Η Σασουόλο κατάφερε να σημειώσει και αυτή γκολ χάρις σε τέρμα του Τζούρισιτς στο 68'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σούσο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Σασουόλο: Κονσίλι, Λιρόλα, Μάρλον, Φεράρι, Ροτζέριο, Μπουράμπια (58' Τζούρισιτς), Λοκατέλι, Σένσι, Μπεράρντι (75' Μπουμπακάρ), Μπόατενγκ, Ντι Φραντσέσκο (57' Μπογκά)

Μίλαν: Τζ.Ντοναρούμα, Αμπάτε (90' Καλάμπρια), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσιέ, Μπίγλια, Μποναβεντούρα, Σούσο, Καστιγέχο (72' Κουτρόνε), Τσαλχάνογλου (77' Λασάλτ)

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: