Ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Μαντί Καμαρά

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η Γαλατασαράι φέρεται να ασχολείται σοβαρά με τον Μαντί Καμαρά, του οποίου λήγει ο δανεισμός από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα.

Ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά έχει αγωνιστεί με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα και είναι δεδομένο πως οι Ιταλοί δεν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που περιλαμβάνει η συμφωνία τους με τους Πειραιώτες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αφρικανός χαφ θα πρέπει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό που έχει και τα δικαιώματα του. Με τους «ερυθρόλευκους» ο Μαντί έχει συμβόλαιο έως το 2024 και είναι ένα από τα ζητήματα που τους απασχολούν ενόψει του καλοκαιριού.

Για τον Μαντί, ωστόσο υπάρχουν δημοσιεύματα στην Τουρκία σύμφωνα με τα οποία η Γαλατασαράι ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Η ομάδα της Πόλης, μάλιστα αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για να κάνει δικό της τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Αυτό αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, όμως, προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία κίνηση, ενώ δεν θα είναι και απλή περίπτωση, αφού ο Ολυμπιακός θα έχει υψηλές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει.