Τα…γύρισε ο Βράνιες: «Δεν είπα ποτέ κάτι άσχημο για τους οπαδούς της Παρτιζάν»

Η είδησης της μεταγραφής του Όγκνιεν Βράνιες στην Παρτιζάν έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Τα…γύρισε ο Βράνιες: «Δεν είπα ποτέ κάτι άσχημο για τους οπαδούς της Παρτιζάν»

Στο παιχνίδι με τη Βόζντοβατς, οι οπαδοί της Παρτιζάν σήκωσαν πανό εναντίον του Βόσνιου αμυντικού, όχι μόνο επειδή στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, αλλά γιατί είχε κάνει μια δήλωση μίσους κατά των «ασπρόμαυρων»: «Μισώ την Παρτιζάν από τα βάθη της ψυχής μου».

Για αυτό και οι οπαδοί της Παρτιζάν απάντησαν με το πανό: «Όλοι αυτοί που μισούν την Παρτιζάν από τα βάθη της καρδιάς τους, μπορούν να πάνε να...».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Kurir» για τις αντιδράσεις των οπαδών, ο Βράνιες είπε: «Από μικρή ηλικία, έμαθα σαν αθλητής να σέβομαι κάθε αντίπαλο, κάθε παίκτη και κάθε ομάδα. Αυτό με καθοδηγεί σε όλη την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Στο γήπεδο, για όποια ομάδα αγωνίστηκα, έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο, ξέροντας πως το σήμα της φανέλας που φοράω είναι ιερό για τους οπαδούς, που το αγαπούν.

Δεν είπα ποτέ κάτι άσχημο για την Παρτιζάν και τους οπαδούς της ομάδας. Πάντα είχα σεβασμό για την ομάδα, που είναι τεράστιο μέγεθος στο τοπικό ποδόσφαιρο, με παράδοση και αποτελέσματα που είναι βαθιά μέσα στην ιστορία του σερβικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κίνητρό μου να ξεκινήσω τις συζητήσεις με την Παρτιζάν ήταν μόνο ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο. Η μόνη μου ευχή, αν έρθω στην Παρτιζάν είναι να τα δώσω όλα στο γήπεδο για να κερδίσω και να παλέψω για τρόπαια. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο».