Ζιρού: «Του χρόνου να τα πάμε καλά και στο πρωτάθλημα και στο Champions League»

Ο Ολιβιέ Ζιρού ήταν ο μεγάλος ήρωας για την Μίλαν, καθώς πέτυχε το μοναδικό γκολ της χθεσινής αναμέτρησης, με το πρώτο του γκολ απέναντι στη Γιουβέντους. Μετά το παιχνίδι, ο Γάλλος μοιράστηκε τις σκέψεις του για την φετινή σεζόν.

Ζιρού: «Του χρόνου να τα πάμε καλά και στο πρωτάθλημα και στο Champions League»

Η Μίλαν έχει πλέον μόνο ένα παιχνίδι μπροστά της, την επόμενη αγωνιστική με την Ελλάς Βερόνα, και μπορεί να πάει σε αυτό με μηδενική πίεση, καθώς η έξοδος στο Champions League εξασφαλίστηκε χθες. Ο Ολιβιέ Ζιρού ήταν και πάλι καθοριστικός, καθώς πέτυχε μια εκπληκτική κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο.

Μιλώντας στο DAZN, ο Ζιρού μίλησε για την πρόκριση στο Champions League και το 17ο γκολ που σημείωσε. Ρωτήθηκε επίσης για τον Ράφαελ Λεάο, ο οποίος βρίσκεται στα πρόθυρα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Σχετικά με την πρόκριση...

«Είναι τρεις βαθμοί και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δεν ήταν ο καλύτερος αγώνας, αλλά ήταν αρκετός: σκοράραμε και διαχειριστήκαμε καλά το ματς. Οι τρεις βαθμοί ήταν το πιο σημαντικό πράγμα».

Για τα 17 γκολ...

«Προσπαθώ να παραμένω σε καλή φυσική κατάσταση και νομίζω ότι είμαι σε καλή φόρμα. Έχω την αποφασιστικότητα να συνεχίσω να παίζω. Αν το σώμα μου συνεχίσει, θα κάνω όλα τα σωστά πράγματα για να βοηθήσω αυτή την υπέροχη ομάδα».

Για το όνειρό του...

«Πέρυσι τα πήγαμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα και όχι στο Champions League. Φέτος πήγαμε καλά στο Champions League και λιγότερο καλά στο πρωτάθλημα. Του χρόνου θέλουμε να τα πάμε καλά και στις δύο διοργανώσεις».

Για τον Λεάο...

«Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτόν και ελπίζω να μείνει για άλλα δέκα χρόνια».

Ο Ζιρού θα είναι στο Μιλάνο και την επόμενη σεζόν, αλλά οι Ροσονέρι αναμένεται να υπογράψουν έναν νεότερο επιθετικό το καλοκαίρι. Είναι πιθανό ο Ζιρού να βρίσκεται περισσότερο στον πάγκο την επόμενη σεζόν, μοιράζοντας όλη την εμπειρία του με τον νεοαποκτηθέντα.