Μίλαν: Πλησιάζει σε Αρναούτοβιτς

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπολόνια το καλοκαίρι και η Μίλαν μπορεί να εξασφαλίσει την απόκτησή του με ένα χαμηλό ποσό όπως αναφέρουν στην Ιταλία.

Μίλαν: Πλησιάζει σε Αρναούτοβιτς

Σύμφωνα με την Κυριακάτικη (28/5) έκδοση της εφημερίδας Il Resto del Carlino, η Μπολόνια θα προβεί σε πωλήσεις το καλοκαίρι για να μειώσει το τρέχον μισθολογικό κόστος και το πρώτο όνομα στη λίστα είναι ο Μάρκο Αρναούτοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στο περιθώριο των πλάνων του Τιάγκο Μότα.

Οι διοικούντες της Μίλαν είναι θαυμαστές του Αυστριακού επιθετικού, ο οποίος θα μπορούσε να έρθει για να αντικαταστήσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με την τιμή που κοστολογείται να κυμαίνεται γύρω στα 5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα χαμηλό ποσό για έναν παίκτη που έχει 9 γκολ και 1 ασίστ σε μόλις 19 παιχνίδια φέτος, αν και είναι 34 ετών.

Ο Αρναούτοβιτς κερδίζει 2,7 εκατ. ευρώ καθαρά ανά σεζόν στην Μπολόνια, ποσό που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου της Εμίλια-Ρομάνια. Η πώλησή του μοιάζει υποχρεωτική για την ίδια, με την Μίλαν να προσπαθεί να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκπτωση.